Velkommen til landsdekkende diagnosegruppe for osteoporose.
Diagnosegruppen for osteoporose ble etablert i februar 2024 som et resultat av fusjonen mellom Norsk Osteoporoseforening og Norsk Revmatikerforbund pr 01.01.24.
Vi er i en oppbyggingsfase og håper å starte opp med aktiviteter rettet mot fylkeslagene og våre likepersoner i løpet av 2024.
Diagnosegruppen skal være en rådgivende ressursgruppe for alle ledd i NRF, om forhold som omhandler diagnosen osteoporose. Vi skal ivareta spesialisert brukerkompetanse og være rådgivere i spørsmål som angår den spesifikke diagnosen.
Ressurspersonene i diagnosegruppa Lene Hanssen Gregersen, Ågot Bell Espeseth og Marit Svendsen er godt i gang med arbeidet. Charity van Delf er også en ressursperson i diagnosegruppa, men var ikke tilstede da bildet ble dett.
Kontaktinformasjon:
Kontaktperson for diagnosegruppe osteoporose: Marit Svendsen, epost: osteoporose@revmatiker.org
Hvordan holde deg oppdatert?
Vi har laget ulike kanaler for at du skal kunne holde deg oppdatert! Ønsker du informasjon direkte om osteoporose, krysser du av for dette i medlemsregisteret når du melder deg inn. Er du allerede medlem, kan du oppdatere din informasjon ved å logge deg inn og oppdatere med ønske om informasjon om osteoporose.
- Følg vår facebook-gruppe: NRF Osteoporose. Vi ønsker at siden skal benyttes til å gi informasjon om osteoporose, spørsmål og svar, og ikke minst nytt og nyttig om vår sykdom. Dette er en lukket gruppe for medlemmer i NRF.
- Motta våre nyhetsbrev: Diagnosegruppen ønsker å sende nyhetsbrev til de som ønsker informasjon og aktualiteter om osteoporose. Alle nye medlemmer får en egen velkomsthilsen fra diagnosegruppen i løpet av første måned av medlemskapet. Nyhetsbrevene sendes via epost.
- Delta i lokale aktiviteter! Det skjer mye i regi av NRF i lokallagene. Hold deg oppdatert ved å delta på møter, aktiviteter og sosiale arrangementer. Her finner du ditt lokallag. Lokallagene har ofte egne FB-grupper og nyhetsbrev via epost.
- Holde deg oppdatert på NRFs ulike aktiviteter ved å søke på tema i aktivitetskalender.
Vil du snakke med noen?
NRF har likepersoner mange steder i Norge som du kan kontakte om du har behov for noen å snakke med. En likeperson er ikke en fagperson, men en som selv har erfaring med å ha sykdommen, og er sertifisert likeperson/veileder. Dersom du har spørsmål om medisiner, bør du rette de til din fastlege eller revmatolog/endokrinolog.
Her finner du mer informasjon om NRFs likepersonstjeneste.